Σχολική Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2022

Την Πέμπτη 22/12/22 στις 7.30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αμπελοκήπων έγινε ένα υπέροχο παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο γλέντι.

Ανάψαμε φωτιές και ζεστάναμε τις καρδιές μας.
Χορέψαμε με τα παραδοσιακά τραγούδια και έθιμα της χώρας μας.
Διώξαμε τους καλικάντζαρους, φάγαμε, ήπιαμε. Είπαμε τα κάλαντα και ανταλλάξαμε ευχές.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον εμπνευστή και δημιουργό αυτής της εκδήλωσης κ. Λάμπρο Θεοδωράκο, καθηγητή φυσικής αγωγής.
Ετοίμασε τις χειροποίητες σόμπες που μας ζέσταναν.  Δίδαξε στα παιδιά τα παραδοσιακά τραγούδια και έθιμα που χόρεψαν.
Τον ευχαριστούμε για το μεράκι του, την διάθεση του και τις ιδέες του!

Ευχαριστούμε την καθηγήτρια μουσικής κα Ειρήνη Γκεγκελασβίλη και την χορωδία του σχολείου.

Πάντα φυσικά σε συνεργασία με τον σύλλογο γονέων, τη διεύθυνση του σχολείου και την αμέριστη βοήθεια πολλών γονέων, τα παιδιά μας και εμείς περνάμε πάντα υπέροχα.

Αυτή τη φορά, αποχαιρετήσαμε τον χρόνο με τον καλύτερο τρόπο. Με μια βραδιά χορού και χαράς, που θα μείνει στα παιδιά και σε όλους μας αξέχαστη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Καλοχωρίου και τον δάσκαλο του Κ. Κυριαζή Δημήτρη για την παρουσίαση και αναβίωση του δρώμενου “Ντιβιτζής και καμήλα”. Ευχαριστούμε τον χορευτικό όμιλο δυτικής Θεσσαλονίκης “Το Σεργιάνι” για την ηχητική κάλυψη. Ευχαριστούμε την κα Αργυρώ Χρυσοχόου, για το παραδοσιακό μαγείρεμα της βραστής γίδας που δεν έμεινε ούτε πιάτο… Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συνέβαλαν στο μαγείρεμα της.  Ευχαριστούμε το catering “Δηβέλια”.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρο Κυριζογλου που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και διασκέδασε μαζί μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους που στήριξαν με την παρουσία τους και την βοήθεια τους την γιορτή. Να είμαστε γεροί και του χρόνου.

Σας ευχόμαστε Χρόνια πολλά καλή, χρονιά με υγεία ευτυχία.

Scroll to Top